Integrarea cu serviciile de plata cu cardul

SmartBill permite integrarea contului cu procesatori de plati prin intermediul carora poti permite clientilor sa efectueze plata cu cardul a facturilor, proformelor si voucherelor emise de tine, direct de pe documentul emis din aplicatie.

Daca permiti plata cu cardul, ai urmatoarele avantaje:

  • Daca emiti proforme cu link de plata cu cardul, factura fiscala se emite automat in SmartBill si se trimite automat pe email clientului tau
  • Pentru facturile, proformele si voucherele platite prin card se emit automat incasarile aferente in SmartBill
  • Poti defini optiunea de plata cu cardul si pe facturile sau proformele recurente; astfel vei automatiza procesul de plata pentru abonamentele tale
  • Primesti notificari la fiecare operatiune automata inregistrata

Contul SmartBill se poate integra cu mobilPay sau EuPlatesc din meniul Contul meu > Integrari.

Pentru a integra plata cu cardul, este necesar un cont cu unul dintre procesatorii de plati care asigura acesta servicii: mobilPay sau EuPlatesc.

Contul mobilPay se poate creea

BINE DE STIUT!

Daca creezi contul direct din SmartBill, integrarea cu mobilPay se realizeaza automat (pentru integrarea cu mobilPay nu poti crea un cont cu date de test).

Contul EuPlatesc se creeaza de pe platforma EuPlatesc https://www.euplatesc.ro/#

Dupa crearea contului si semnarea contractului cu procesatorul de plati online cu cardul, vei putea sa adaugi un link de plata pe documente tale.

Pe documentele tale emise cu SmartBill este simplu sa adaugi linkul de plata cu cardul: sub sectiunea de produse a facturii sau proformei, apare mentiunea  Permite plata cu cardul. Bifezi casuta corespunzatoare si astfel permiti plata cu cardul.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback