Atasarea fisierelor la trimiterea documentelor

Din fereastra de trimitere a documentelor (factura, aviz, proforma), poti atasa fisiere care sa fie trimise odata cu documentul salvat.


Fisierele pot avea diverse formate (pdf, xls(x), csv, doc(x), txt, odt, ods, zip, jpg, png, tif, GIF, ). Poti trimite, documente editabile, dar si imagini. Atasarea acestora se face prin navigare daca apesi butonul Adauga sau prin drag and drop.

La adaugare, ai doua optiuni:

  • Adauga din computer: un fisier care nu a  mai fost atasat niciodata, indiferent de client
  • Adauga din atasamente: deschide o fereastra in care poti selecta fisiere trimise in trecut. Acestea sunt ordonate in functie de data atasarii si trimiterii, cu cele mai recente sau cele mai frecvente in afisate primele (exista optiunea alegerii criteriului de ordonare). Pentru fiecare document din lista, este indicat numele clientului/clientilor la care a mai fost trimis. Ele sunt organizate pe trei categorii:
    • Factura curenta: lista fisierelor atasate documentului care este trimis. Sunt afisate doar daca documentul a mai fost trimis si a avut atasamente nu si fisierele adaugate in operatiunea de trimitere curenta
    • Client: lista fisierelor atasate in trecut documentelor trimise clientului
    • Toate: toate fisierele atasate in trecut, indiferent de client.

Fisierele din aceste liste pot fi vizualizate.

Toate fisierele care sunt adaugate:

  • sunt vizibile in zona destinata atasamentelor
  • afiseaza un tooltip daca cursorul este plasat deasupra lor: cu numele complet si imaginea in cazul pozelor, doar cu numele complet in cazul celorlalte tipuri de fisiere
  • pot fi sterse de la butonul X
  • se transmit pentru toate adresele de email completate in Catre, CC si BCC.

BINE DE STIUT!

Fisierele nu se ataseaza decat dupa trimiterea email-ului. Daca acestea sunt adaugate, dar nu se apasa Trimite clientului, nu sunt retinute la inchiderea ferestrei.

Fisierele atasate sunt afisate intr-o sectiune dedicata, in banda laterala care se afiseaza la vizualizarea documentelor.

Acestea sunt semnalate si atunci cand banda laterala nu este deschisa prin simbolul de atasament.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback