Personalizarea documentelor in SmartBill Facturare


In SmartBill ai posibilitatea de a adapta aspectul fiecarei serii de factura/aviz/proforma prin model, format de tiparire si culoare.

BINE DE STIUT!

Pentru a diferentia seriile documentelor si prin sigle sau fundaluri este nevoie de activarea optiunii Personalizeaza fiecare serie cu alta sigla din pagina Serii. Mai multe detalii aici.

Daca nu ai activat Personalizeaza fiecare serie cu alta sigla, modul in care arata documentele este stabilit in doua locuri:

  • Configurare > Personalizare - de unde stabilesti detaliile legate de sigla, logo si stampila pe factura online
  • Banda laterala a paginii de vizualizare a documentului, in zona Personalizare: unde stabilesti modelul, formatul de tiparire si culoarea facturii online

Setarile operate in Configurare > Personalizare se aplica tuturor documentelor pe care le emiti, indiferent de seria lor.

In banda laterala a paginii de vizualizare, in zona Personalizare poti alege:

  • unul dintre cele 6 modele pe care SmartBill le pune la dispozitie. Trei dintre acestea accepta si fundal, iar doua si culoare

  • una dintre cele 8 culori sau poti introduce codul Hexa, special pentru companiile care urmeaza un ghid de brand
  • unul dintre cele 4 formate de tiparire (formatul care presupune tiparirea a 3 exemplare pe o pagina A3 este acceptat doar pentru primul model in anumite conditii)

ATENTIE!

Configurarile operate in pagina de vizualizare vor afecta:

  • doar documentul vizualizat daca acesta a fost deja salvat
  • seria documentului daca modificarile se fac in stadiul de Ciorna. In acest din urma caz, dupa salvare, modificarile o sa fie preluate pe toate documentele care au seria respectiva in nomenclator, iar produsul nu va fi asociat cu acesta in viitor
Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback