Personalizare


Identitatea vizuala a companiei tale este esentiala, iar modul in care arata documentele pe care le emiti joaca un rol in stabilirea acesteia. Este important ca aspectul lor sa fie coerent, unitar si placut.

Configurari > Personalizare este pagina in care stabilesti care sunt elementele grafice care vor fi integrate pe documente si cum vor fi  ele afisate.

Poti plasa pe documente sigla firmei, un fundal (in cazul a 5 dintre cele 6 modele disponibile) sau stampila.

Butoanele Modifica sigla si Modifica fundal deschid fereastre in care poti incarca imaginea dorita, o poti micsora, marii, transparentiza, sterge. Imaginile pot fi deplasate in spatiul disponibil prin folosirea drag and drop (apasa si trage).

Ai optiunea de a adauga si imaginea stampilei sau de a o inlocui cu textul: Factura este valabila fara semnatura si stampila, conform art. 319 alin. 29 din legea 227/2015.

Inainte de a salva modificarile produse, foloseste butonul Previzualizare pentru a vedea rezultatul. Daca esti multumit, apasa Salveaza.

Pagina se modifica semnificativ daca activezi optiunea Personalizeaza fiecare serie cu alta sigla din Configurare > Serii pentru ca vei putea modifica de aici modelul, formatul de tiparire si culoarea.

Personalizarea se va putea face pentru fiecare serie in parte, prin selectarea acesteia in campul care apare in partea de sus. Mai multe informatii legate de aceasta gasesti aici.


Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback