Dashboard SmartBill Facturare

In acest articol

Pentru a afla dintr-o privire cum merg lucrurile in firma ta, iti recomandam sa iti configurezi panoul de control din programul de facturare (Dashboard) cu elementele grafice relevante pentru analiza “sanatatii” business-ului tau!

Fara efort, fara sa sapi dupa informatii si fara sa interpretezi date greoaie, vei observa daca vanzarile tale au tendinte ascendente sau descendente, ce sold au clientii tai, care este evolutia incasarilor, cum stai din punct de vedere al vanzarilor comparativ cu alte perioade si multi alti indicatori care te ajuta sa intelegi rapid ce merge sau nu merge bine in firma ta!

Exista mai multe elemente grafice ( widgets) care pot fi adaugate in panoul de control.

Adaugarea elementelor

Doar cateva elemente sunt adaugate in mod automat pe contul tau. Ai posibilitatea sa adaugi si alte grafice relevante pentru activitatea pe care o desfasori.

Poti adauga un nou element prin optiunea + Element nou, din stanga sus, sau din panoul ”gol” + Adauga element nou.

Orice optiune folosesti, se va deschide o fereastra in care poti naviga si identifica elementele de care ai nevoie.


Elementele sunt grupate pe categorii – disponibile in partea de sus. In dreapta fiecarui element, este disponibila previzualizarea acestuia.

Tot ce mai ai de facut este sa selectezi elementul dorit si sa apesi butonul Adauga. Pot fi adaugate maxim 12 elemente in Dashboard. Ele pot fi sterse si se pot aranja in ecran in functie de preferintele tale. Pentru repozitionarea unui element, trage-l si plaseaza-l acolo unde il doresti.

Optiunile de lucru ale elementelor

Mare parte dintre elemente au optiunea de a afisa informatii pentru o anumita perioada de timp, iar aceasta perioada poate fi stabilita de tine. Ai posibilitatea de a opta pentru intervale prestabilite sau pentru o perioada pe care o stabilesti singur.

Toate elementele pe care le adaugi in Dashboard au disponibile urmatoarele optiuni: Actualizeaza, Configureaza, Detalii, Sterge.

Actualizeaza

In coltul din dreapta, sus, pentru fiecare element este disponibila butonul pentru actualizare.

Pe masura ce se emit alte documente relevante in contul SmartBill (fie ca o faci tu sau alti utilizatori ai contului), valorile se vor ajusta.

Configureaza

Elementele grafice au disponibila o zona de configurari de unde poti seta o serie de parametri doriti, adaptati fiecaruia, in functie de datele pe care le afiseaza. De aici poti impune anumite conditii de afisare sau filtrari.

Detalii

Aici sunt explicate informatiile despre elementul respectiv.

Sterge

Iti permite sa elimini elementul de pe Dashboard. Chiar daca au fost sterse, elementele pot fi adaugate oricand.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback