Sedii

Un cont SmartBill iti da posibilitatea sa inregistrezi toate sediile firmei tale, iar aceasta pagina este locul din care le poti administra.

Fiecare firma are un sediu principal, cel care se creeaza automat odata cu contul SmartBill si mai multe posibile sedii secundare. Nu poate exista un sediu secundar independent de un sediu principal.

Aceasta pagina apare doar daca:

  • ai bifat ca firma ta are mai multe sedii in momentul in care ai creat contul SmartBill
  • se configureaza un prim sediu secundar

Aici vei ajunge de fiecare data la crearea unui sediu, indiferent de pagina din care ai inceput configurarea sediului (+ Adauga sediu secundar ramane in continuare in pagina Date firma).

Pentru fiecare sediu secundar se afiseaza: Denumirea, Tipul (principal sau secundar), Adresa, Localitatea, Judetul, Tara, Tipul de abonament (ex: Facturare – Platinum, Gestiune – Plus), Data expirarii, Starea Abonamentului (activ sau inactiv).

Actiunile disponibile pe sedii sunt:

  • Modifica: deschide fereastra in care poti modifica denumirea si informatiile legate de adresa. Nu se poate schimba tipul de sediu
  • Comanda abonament: iti deschide fereastra in care poti sa stabilesti tipul de abonament pe care il doresti, perioada si modul in care vrei sa faci plata acestuia

ATENTIE

Aici nu poti schimba tipul contului. Nu poti selecta un abonament de facturare daca ai unul de gestiune si invers.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback