mobilPay

MobilPay este un procesator de plati prin intermediul caruia poti permite clientilor tai sa efectueze plata cu cardul a facturilor, proformelor si voucherelor emise de tine, direct de pe documentul emis din SmartBill. 

Pentru a integra plata cu cardul direct pe facturile tale, iti trebuie un cont mobilPay. Poti crea contul tau mobilPay direct din SmartBill, de la Contul meu > Integrari sau poti integra contul tau mobilPay existent (pentru integrarea cu mobilPay nu poti crea un cont cu date de test).

Dupa crearea contului si semnarea contractului cu mobilPay, vei putea sa adaugi un link de plata pe facturile tale. De asemenea, vei primi de la mobilPay informatii aditionale prin email.

Pe documentele tale emise cu SmartBill este simplu sa adaugi linkul de plata cu cardul: sub sectiunea de produse a facturii sau proformei, apare mentiunea Permite plata cu cardul. Bifezi casuta corespunzatoare si astfel permiti plata cu cardul.

Daca permiti plata cu cardul prin mobilPay, ai urmatoarele avantaje:

  • Daca emiti proforme cu link de plata cu cardul, factura fiscala se emite automat in SmartBill si se trimite automat pe email clientului tau
  • Pentru facturile si proformele platite prin card se emit automat incasarile aferente in SmartBill
  • Poti defini optiunea de plata cu cardul si pe facturile sau proformele recurente; astfel vei automatiza procesul de plata pentru abonamentele tale
  • Primesti notificari la fiecare operatiune automata inregistrata

Pentru mai multe detalii despre integrarea mobilPay, acceseaza Ghidul disponibil in Contul meu > Integrari sau direct aici.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback