Trimiterea in masa a e-Facturilor

In raportul Facturi emise, in zona filtrarilor, este afisat butonul care permite trimiterea in masa a e-Facturilor. Acesta este inactiv pana in momentul in care este selectata cel putin o factura din raport.

Daca contul nu este autorizat in S.P.V., pe acesta este afisat un triunghi cu avertizare si in cazul in care este apasat, se acceseaza procesul de autorizare.

BINE DE STIUT!

In acest moment, este impusa o limita maxima de 100 de e-Facturi pentru care se poate face trimiterea in acelasi timp. Dar poti face mai multe trimiteri consecutive chiar daca cele anterioare nu au fost procesate.

Selecteaza facturile si apasa butonul de trimitere in masa. In urma acestei actiuni, ele primesc statusul In curs de trimitere si vor fi verificate in aplicatie, inainte de a ajunge la ANAF.

Doar documentele care au status De trimis pot fi trimise prin aceasta metoda in S.P.V. De aceea, este indicat sa aplici filtru e-Facturi de trimis, aflat chiar deasupra raportului, pentru a afisa exclusiv acele facturi care ar trebui sa ajunga in S.P.V.

ATENTIE!

Chiar daca selectezi e-Facturi care au status In curs de trimitere, In procesare, Validata sau Cu eroare ele nu se trimit.

Daca trimiterea a fost facuta si facturile au fost validate, ele sunt marcate o "bifa verde". Daca s-au constat erori, ele nu sunt trimise la ANAF si sunt marcate cu eroare.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback