Credite SmartBill

Creditele sunt un sistem de plata dedicat anumitor servicii pe care le ofera SmartBill. Ele pot fi folosite atunci cand sunt depasite limitele lunare incluse in abonamentul de baza. Cu ajutorul lor, poti astfel beneficia de servicii extinse si de functionalitati care altfel nu sunt incluse in abonamentul pe care il folosesti.

Intr-o prima etapa creditele pot fi folosite doar pentru emiterea documentelor prin API. In viitor, se vor putea utiliza la preluarea e-Facturilor din S.P.V., preluarea tranzactiilor bancare, inregistrarea cheltuielilor prin OCR.

EXEMPLU

Ai abonament care include si emiterea a 1000 de documente prin API. Daca intr-o luna ar trebui sa emiti 1100 de documente, atunci ar trebui sa cumperi credite pentru a acoperi cele 100 de emiteri suplimentare.

Creditele pot fi achizitionate in orice moment, direct din cont, din sectiunea Contul meu > Informatii cont sau din Contul meu > Comanda. In aceste pagini, este afisat si soldul de credite disponibil.


Daca apesi pe optiunea Comanda din zona creditelor se deschide o fereastra care permite selectia unui numar prestabilit de credite (optiunile sunt 500, 1000, 5000) sau a unui numar stabilit de tine.

In functie de abonament, exista un numar minim de credite care poate fi comandat. Astfel, pentru abonamentele:

  • Prepay, Silver si Gold este de 100
  • pentru Platinum, Gestiune si Gestiune Plus  este 300.

Pentru a evita situatia in care serviciile sa fie blocate si pentru a asigura continuitatea, exista o marja de credite pe care o oferim automat in cazul in care ai atins limitele abonamentului. In acest caz, soldul creditelor va fi negativ si va fi acoperit automat la urmatoarea achizitie de credite.

BINE DE STIUT!

Creditele nu expira. Creditele achizitionate intr-o luna pot fi folosite in viitor, indiferent de perioada, atat timp cat abonamentul este activ. Ele se pierd doar in cazul in care contul firmei este sters sau nu mai exista un abonament platit timp de 12 luni.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback