Pentru liste, sunt disponibile urmatoarele actiuni: Vizualizare, Modificare, Copiere, Activare/Inactivare (in functie de statut), Stergere. La stergere, o sa primesti un mesaj de avertisment. La copiere, va trebui sa dai un nume noii liste.

 

Pentru o lista care a fost generata pentru mai multi clienti, poti interveni, in orice moment, pentru a elimina sau adauga dintre acestia. Pentru asta, este suficient sa apesi Modifica lista de clientisi sa stergi/completezi clientii in fereastra care se deschide.

 

Listele de pret pot fi filtrate in functie de: denumire, clientul pentru care este definita, gestiune, stare sau produsele pe care le contin.

 

Poti filtra produsele din Lista de preturi specialesi in functie de grupari (daca le ai stabilite). In Filtrare, poti bifa Adauga doar produsele care respectasi poti stabili maxim 3 criterii de grupare dupa care sa se faca afisarea. Poti sa stabilesti daca produsele trebuie sa respecte toate criteriile sau unul dintre acestea.

Poti sorta produsele din lista de preturi speciale printr-un simplu click pe denumirea coloanei in functie de care vrei sa faci ordonarea.

Daca un produs aflat pe o lista cu preturi speciale activa este preluat pe un document (factura/aviz/proforma), emis pentru un clientul stabilit pe respectiva lista, se va propune automat pretul special.

Pretul special propus poate fi modificat si se poate reveni la pretul pe gestiune, respectiv pretul standard.

Ai găsit răspunsul căutat?