Daca stergi o grupare, se vor sterge automat si toate clasele care au fost stabilite pentru acesta.

Atunci cand selectezi una dintre gruparile definite (ea se activeaza si va avea culoarea albastra). In zona din partea dreapta, butoanele care permit adaugarea unor clase „imprumuta” denumirea acesteia. In acest fel, este indicat cui se va subordona clasa.

Ai găsit răspunsul căutat?