Pentru a inregistra criteriile, trebuie sa apesi + Grupare si sa scrii denumirea. Dupa ce Salvezi categoria, aceasta se va regasi in lista din partea stanga. Poti adauga maxim 10 astfel de grupari. Fiecare poate fi sters sau modificat;

Butonul Adauga grupare este dublat de varianta Salveaza si adauga alta iti permite adaugarea rapida (se evita inchiderea ferestrei), a unei noi denumiri.

Clasele sunt inregistrate in partea dreapta a ecranului sub denumirea gruparii. Ele sunt ordonate alfabetic si nu exista o limitare a numarului lor. 

Si clasele pot fi sterse si modificate sau li se pot subordona subclasele. Aceasta operatiune se poate face:

  • de la butonul care permite adaugarea unei clase (cel plasat in coltul din dreapta sus). In acest caz, in campul Parinte, trebuie sa selectezi o clasa din lista, denumirea  pe care o inregistrezi va fi subordonata acesteia, va avea statut de Copil al acelui Parinte;
  • prin selectarea butonului + din coloana de Actiuni din dreptul fiecarei clase din lista. In fereastra care permite denumirea subclasei, Parintele este deja selectat; Acestea nu pot avea, la randul lor, alte subdiviziuni. Gruparea se poate face pana la acest nivel de precizie.

EXEMPLU: In imaginea de mai sus avem Gruparea TIP PRODUS, Clasa BLUZA, Subclasa PE GAT.

Butonul de filtrare din pagina permite filtrarea in cadrul unei singure grupari. Se pot identifica, in aceeasi cautare, clase, dar si subclase. Acestea din urma vor fi afisate impreuna cu „parintele” de care sunt legate.

Ai găsit răspunsul căutat?