MobilPay este un procesator de plati prin intermediul caruia poti permite plata cu cardul a facturilor si proformelor, direct din documentul emis de tine:

Pentru a integra plata cu cardul direct pe facturile tale, iti trebuie un cont mobilPay. Direct din SmartBill Cloud, meniul Contul meu / Integrari poti crea contul tau mobilPay, sau poti integra contul tau mobilPay existent, ca in imaginea de mai jos:

Pentru integrarea cu mobilPay nu poti crea un cont cu date de test.

Dupa crearea contului si semnarea contractului cu mobilPay, vei putea sa adaugi un link de plata pe facturile tale. De asemenea, vei primi de la mobilPay informatii aditionale prin email.

Pe documentele tale emise cu SmartBill Cloud este simplu sa adaugi linkul de plata cu cardul: sub sectiunea de produse a facturii sau proformei, apare mentiunea Permite plata cu cardul. Bifezi casuta corespunzatoare si astfel permiti plata cu cardul pe fiecare document pentru care vrei sa permiti acest tip de plata.

Daca permiti plata cu cardul prin mobilPay, ai urmatoarele avantaje:

  • Daca emiti proforme cu link de plata cu cardul, factura fiscala se emite automat in SmartBill Cloud si se trimite automat pe mail clientului tau
  • Pentru facturile si proformele platite prin card se emit automat incasarile aferente in SmartBill Cloud
  • Poti defini plata cu cardul si pe facturile sau proformele recurente; astfel vei automatiza procesul de plata pentru abonamentele tale
  • Primesti notificari la fiecare operatiune automata inregistrata.
Ai găsit răspunsul căutat?