Aplicatia Android SmartBill poate fi descarcata din Google play.

Aplicatia Android permite conectarea prin tehnologie bluetooth la anumite modele de case de marcat mobile si imprimante mobile, astfel poti da clientilor bonuri fiscale si facturi tiparite chiar daca nu esti la sediul firmei.

Contine informatii detaliate despre contul firmei tale: facturi, incasari, proforme, avize, impreuna cu statusul lor; si optiunile disponibile in versiunea de browser.

De asemenea sunt disponibile si nomenclatoarele de clienti, furnizori si produse, precum si registrul de casa.

Dashboard

Raport facturi emise

Raport incasari

Raport proforme

Raport avize

Ai optiuni suplimentare fata de aplicatia SmartBill Cloud accesibila din browser:

Poti conecta o casa de marcat mobila sau o imprimanta mobila, pentru a simplifica procesul de facturare cand nu esti la sediul firmei; contacteaza-ne pentru detalii despre casele de marcat si imprimantele compatibile cu aplicatia Android.

Din meniul Client poti sa iti suni clientii, poti sa le trimiti mesaje sau emailuri direct din aplicatie. Tot aici apesi pe Locatie si poti vedea direct harta cu zona in care se afla sediul clientului tau. Locatia se afiseaza pe aplicatia Google Maps. Poti trimite documente clientilor tai si prin aplicatii externe cum ar fi Whatsapp

Poti securiza accesul in aplicatie, stabili la cat timp de inactivitate sa se blocheze aplicatia si codul personalizat pentru deblocare.

Pentru detalii aditionale despre casele de marcat mobile si imprimantele mobile compatibile cu aplicatia Android contacteaza-ne.

Optiuni factura

Meniul Cheltuieli

Registru Casa

Configurari

Securizare aplicatie

Ai găsit răspunsul căutat?