In meniul Rapoarte / Cheltuieli si plati / Cheltuieli gasesti o situatie a cheltuielilor inregistrate in contul tau SmartBill.

Poti modifica perioada de afisare a raportului apasand pe calendar.

Poti aplica filtre pentru a obtine o situatie detaliata a cheltuielilor inregistrate:

  •  Furnizor
  •  Categorie: poti filtra dupa categoriile din sectiunea Nomenclatoare / Categorii cheltuieli: categorii predefinite sau categorii definite de tine.
  •  Moneda – lei sau valuta
  •  Document - poti filtra dupa tipul de document inregistrat pentru cheltuiala: factura, proforma, bon fiscal, chitanta, ordin de plata, aviz, carnet de comercializare, altul.
  •  Numar – poti filtra dupa numarul documentului.

Poti exporta raportul in format excel, iar daca ai aplicat filtre, raportul va fi descarcat cu filtrele pe care ai ales sa le aplici.

In coloana Actiuni a raportului de cheltuieli ai optiunile: Modifica, Date furnizor, Sterge. Pentru a modifica o cheltuiala, alegi Modifica in coloana Actiuni. Poti modifica cheltuiala in mod simplu sau detaliat, asa cum a fost emisa.

Optiunea Date furnizor in coloana Actiuni te directioneaza in pagina Vizualizare date furnizor, unde poti vedea datele furnizorului asa cum au fost inregistrate in Nomenclatoare / Furnizori, fara a avea posibilitatea sa le modifici.

Ai găsit răspunsul căutat?