Raportul Vanzari produse te ajuta sa iti organizezi si sa iti optimizezi activitatea de vanzare, prin functii adaptate activitatii tale:

  • Vezi rapid care sunt cele mai vandute produse, util in analiza volumului vanzarilor firmei tale. Poti lua astfel decizii rapide bazate pe volumul vanzarilor: campanii promotionale pentru produsele care se vand mai incet, reinnoirea stocului pentru produsele care se vand foarte bine sau, daca ai produse perisabile, poti urmari mai usor vanzarile.
  • Poti vedea usor ce produse cumpara fiecare client al tau, iar astfel ii poti fideliza mai bine si iti poti dezvolta o strategie de crestere a vanzarilor personalizata pentru fiecare client in parte.
  • Poti compara vanzarile de produse din luna curenta cu cele din luna anterioara; poti astfel sa vezi usor si repede daca trendul vanzarilor este ascendent sau descendent.
  • In cazul in care oferi in mod curent discounturi preferentiale pentru volume mari achizitionate de clientii tai, vei gasi functionalitatea pret mediu pe produs a acestui raport foarte utila: iti permite sa analizezi mult mai usor profitabilitatea unui anumit produs si sa iti bazezi pe cifre clare deciziile de business.

Este un raport avansat disponibil abonatilor SmartBill Cloud Platinum, recomandat in special firmelor cu un numar mai mare de produse sau clienti. Daca nu ai abonament Platinum si ai nevoie de Raportul Vanzari Produse, contacteaza-ne.

Ai găsit răspunsul căutat?