Dupa ce ai ales “Email” prin oricare din optiunile prezentate mai sus, se afiseaza pagina de trimitere a emailului, ca mai jos:

La transmiterea informatiilor pe email, campul De la va fi completat automat cu informatiile din meniul Contul Meu / Informatii Cont, sectiunea Nume si prenume.

Pentru a modifica campul De la ai doua optiuni:

  • Modifici la trimiterea fiecarui email, direct in campul “de la”
  • Modifici informatiile din Contul Meu / Informatii Cont, sectiunea Nume si prenume si noua informatie va fi preluata automat la fiecare email trimis.

Daca ai mai multi utilizatori inregistrati in cont, in sectiunea “de la” va fi afisat numele si prenumele completat in cont de fiecare utilizator in parte.

Campul Catre se completeaza automat cu adresa de email a clientului afisata pe document. Daca pe document nu este afisata adresa de email a clientului, acest camp nu va fi completat.

Campul Catre este editabil, poti modifica adresa de email chiar in pagina de trimitere a emailului. Poti adauga si alte adrese de email in campul Catre, despartite prin semnul “,” sau “;”.

In CC si BCC poti adauga adrese de email aditionale, despartite prin semnul “,” sau “;”.

Adresele completate in CC sau BCC se memoreaza intr-o lista derulanta si le poti adauga din nou foarte usor la trimiterea altor mesaje.

Daca ai completat adrese de email in BCC, acestea nu sunt vizualizate de alti destinatari ai emailului.

Poti accesa sau modifica sectiunea Text email atat din meniul Configurare / Configurari program / Email cat si din pagina de trimitere a fiecarui email in parte – apasand pe Text email.

Poti trimite emailul catre client apasand Trimite email.

Ai găsit răspunsul căutat?