Folosesti in activitatea firmei tale un proces de productie, prin care procesezi materia prima si o transformi in produse finite?

SmartBill te ajuta sa fluidizezi acest proces, din punct de vedere al actelor justificative pentru contabilitatea firmei tale, dar si pe partea de calcul automat al costurilor de productie.

Foloseste modulul SmartBill pentru productie si iti poti configura retete de produse, pe care le poti modifica oricand doresti. De asemenea, raportul de productie rezolva 2 nevoi deodata: descarca materia prima folosita si in acelasi timp incarca in gestiune produsele finite – totul prin doar cateva clickuri in SmartBill!

Pe scurt, pasii in SmartBill sunt:

  • Inregistrezi retetele necesare pentru produsele finite – pe care le poti modifica ulterior, le poti copia sau le poti sterge;
  • Intocmesti raportul de productie – cel care iti genereaza produsul finit, si in acelasi timp scade din gestiune materia prima din retete;
  • Consulti raportul Analiza Productie – de unde obtii informatii despre produsele finite obtinute si costul acestora – practic, te ajuta sa ai o imagine de ansamblu asupra procesului de productie in firma ta.

In continuare, vom detalia pas cu pas toate aspectele din raportul de productie.

Ai găsit răspunsul căutat?