La crearea unui utilizator nou, dupa stabilirea drepturilor si click pe butonul Salveaza utilizator, aplicatia afiseaza urmatorul mesaj: Vrei sa adaugi un profil nou?

In cazul in care doresti crearea unui profil cu configurarile realizate, SmartBill solicita stabilirea unui nume si introducerea unei descrieri pentru profilul care va fi salvat. Un profil nou (ex.: manager punct de lucru, agent vanzari etc.) poate fi aplicat automat la crearea urmatorului utilizator. Drepturile / setarile salvate in profil se preiau automat.

Exceptie de la aceasta regula fac gestiunile si seriile documentelor, care NU se preiau.

Daca modifici drepturile de acces ale unui utilizator, NU se modifica automat si profilul ce contine sistemul de drepturi de utilizatori.

  • Un utilizator care are drept de administrator poate sa-si reconfigureze drepturile in orice moment. Atentie la stabilirea drepturilor, daca este sau nu oportun ca dreptul de administrator sa fie acordat altor utilizatori!
  • Un utilizator poate emite documente chiar daca nu are drepturi de vizualizare a documentelor. Poti acorda unui utilizator doar dreptul de a emite documente daca asa e necesar.
  • Vizualizarea incasarilor si vizualizarea bonurilor fiscale sunt strans legate. Daca ai acces la vizualizare incasari, poti vizualiza bonurile fiscale. Daca nu ai acces la vizualizare incasari, nu poti vizualiza bonurile fiscale.
  • Daca un utilizator nu are acces la bonul fiscal nu poate emite bonuri fiscale din interfata de emitere bon fiscal, nu poate emite bon fiscal din interfata de incasare facturi; acest drept nu are impact asupra incasarilor din registru de casa cu bon fiscal inregistrat prin operatiuni de casa.
Ai găsit răspunsul căutat?