Poti descarca gestiunea produselor de pe fiecare document in parte, cu urmatoarele conditii:

  • Sa existe stoc suficient la data emiterii documentului;
  • Sa fie selectata gestiunea pentru fiecare produs de pe document – daca un singur produs nu are gestiunea selectata, documentul nu poate fi descarcat din gestiune (fie se descarca integral documentul, fie nu se descarca deloc);
  • Utilizatorul SmartBill care emite are drepturi pe gestiunile din document, are acces la perioada respectiva de timp, are acces pe seriile de documente.

In cazul in care conditiile de mai sus nu sunt indeplinite, operatiunea de descarcare de gestiune nu poate fi realizata si se afiseaza un mesaj de atentionare.

In cazul in care pe un document (aviz sau factura) exista cel putin un produs Fara gestiune , este posibila descarcarea documentului prin alegerea manuala a gestiunii pe care se va face descarcarea.

Alegerea gestiunii se face din meniul care se deschide cand selectezi din Actiuni optiunea Descarca gestiune.

Este posibila alegerea unei singure gestiuni. Toate produsele fara gestiune se descarca din gestiunea selectata mai sus. Daca exista cel putin un produs care nu poate fi descarcat, nu se va descarca niciunul (nu exista situatii de descarcari partiale de document).

Aceasta optiune nu este disponibila pentru bonul fiscal!

Ai găsit răspunsul căutat?