Intocmai ca la rapoartele pentru documente, ai serie de criterii de filtrare si de optiuni pentru a-ti aseza cat mai comod lucrurile in pagina.

Selectezi perioada, un client (sau toti), statusul de plata (daca facturile sunt sau nu in termen) si moneda, iar apoi apesi Filtreaza. Vei putea apoi sterge criteriile de filtrare pe rand sau toate odata.

Poti dauga si alte detalii in acest raport. Ai optiunea de afisare a soldului initial si final pentru fiecare client, pentru perioada selectata.

A doua optiune este cea de afisare in raport a documentelor de incasare partiala, acolo unde exista. Daca debifezi optiunea, vei vedea statusul documentelor, data scadentei si zilele de intarziere.

A treia optiune este cea de afisare a conversiei in lei, daca ai si valori in alte monede.

Raportul este desfasurat pe verticala, pentru fiecare client in parte. Sub denumirea fiecarul client ai toate facturile neincasate pe intervalul selectat, suma ramasa de incasat pe fiecare in parte si, la final, totalul pe acea perioada.

Facturile si chitantele apar in acest raport cu link, pentru a le putea vizualiza/printa/trimite prin mail rapid.

In cazul in care exista mai multe incasari partiale ale unei facturi, pe coloana Rest de incasat este calculata valoarea ramasa dupa fiecare incasare, afisate cu caractere mai mici fata de restul final.

Daca exista facturi neincasate, emise in valuta, in partea de jos este disponibila sectiunea Total. Valorile in aceasta sectiune se calculeaza separat, in RON si in valuta de emitere, daca din Filtrare, optiunea afiseaza conversia in lei este debifata. Daca in schimb, optiunea este bifata, totalul arata astfel:

Ai găsit răspunsul căutat?