Poti selecta aici dintre doua optiuni, dupa preferinte:

Daca bifezi aceasta optiune se adauga in coloana Explicatie a registrului de casa tipul de incasare; afisat si in coloana tip operatiune a tabelului.

Daca bifezi aceasta optiune se adauga pe coloana de explicatie si numele clientului sau beneficiarului, daca acesta este inregistrat in program.

De exemplu:

  • Pentru o factura emisa si incasata cu bon fiscal, datele clientului sunt disponibile in campul corespunzator al facturii, deci vor fi afisate.
  • Daca ai emis un bon fiscal fara factura, si datele clientului nu sunt inregistrate in program, aceste date nu vor fi afisate.

Daca lucrezi cu documente de incasare si plata in valuta, si tii evidenta registrului de casa si in valuta, selecteaza moneda in care vrei sa vizualizezi registrul de casa, din dreapta sus.

Aici apar doar monedele in care s-au inregistrat tranzactii care tin de registrul de casa, monedele pentru care exista cel putin setare de sold initial.

In imaginea de mai jos, exista un sold initial setat, de 100 EUR, si o incasare prin chitanta, pentru o factura in valoare de 10 EUR:

Ai găsit răspunsul căutat?