Da, poti! Pentru ca SmartBill si Netopia mobilPay si-au unit eforturile intr-un parteneriat, iar scopul nostru comun este sa facem facturarea si incasarea mai usoara, pentru tine, antreprenorul din Romania!

Acceseaza meniul Contul meu/ Integrari – sectiunea Integrare mobilPay si de aici iti poti crea un cont pe platforma mobilPay, pe care il asociezi contului SmartBill:

Urmareste pasii de conectare mobilPay in SmartBill, pentru a beneficia de urmatoarele facilitati:

  • Incasare rapida a documentelor emise si trimise pe email clientilor tai: acestia pot plati oricand online, rapid si sigur, prin intermediul cardului.
  • SmartBill munceste pentru tine, astfel castigi timp, si poti sa te ocupi de alte activitati. Cum? Pentru proformele platite online prin card se emit automat facturile corespondente si se trimit pe email la clienti; pentru facturile si proformele platite online prin card se emit automat incasarile aferente; Poate fi activata emiterea recurenta de facturi/proforme cu link de plata, astfel ca la data programata se emite factura/proforma, se trimite automat pe email-ul clientului, iar acesta are posibilitatea sa faca plata online cu cardul;
  • Controlul asupra operatiunilor prin notificarile pe care le primesti la fiecare actiune inregistrata. De asemenea, rapoartele de facturi si incasari se actualizeaza dupa fiecare emitere automata de document cu mentiuni corespunzatoare la observatii.

Dupa ce integrarea cu mobilPay a fost realizata cu succes, la emiterea documentelor (proforme/facturi) apare posibilitatea de a bifa optiunea “Permite plata cu cardul online”:

Daca ii trimiti clientului tau factura pe email, acesta apasa butonul PLATESTE CU CARDUL, introduce datele cardului si finalizeaza tranzactia in mai putin de 1 minut!

Apoi, automat, in contul tau SmartBill, se inregistreaza incasarea pentru aceasta factura, iar tu primesti o notificare in acest sens.

Si pe facturile emise in valuta poti folosi optiunea de plata cu cardul prin mobilPay! Mai multe detalii despre integrarea mobilPay si beneficiile acesteia, aici.

Ai găsit răspunsul căutat?