Pentru a folosi aceasta optiune, este nevoie mai intai sa adaugi pe factura clientul catre care ai emis proformele pe care le facturezi. Optiunea iti permite facturezi una sau mai multe proforme, emise catre acelasi client. Selecteaza proformele in fereastra Selecteaza proformele pe care vrei sa le facturezi:


Daca este nevoie, extinde/ modifica perioada de afisare a proformelor, din calendarul disponibil in fereastra, sau aplica filtre pentru a identifica mai usor proformele dorite.

Tot ce mai ai de facut este sa bifezi casuta din partea stanga, in dreptul fiecarei proforme pe care vrei sa o facturezi, si sa apesi butonul de jos Adauga produsele proformelor pe factura.

Astfel, SmartBill ‘preia’ produsele de pe proformele emise, si le adauga pe factura. Daca este cazul, poti sterge din produse – daca nu vrei sa le facturezi pe toate – sau poti edita detaliile produselor, dupa caz, si sa finalizezi factura.

O proforma facturata poate fi inca o data facturata, daca vrei sa faci acest lucru. De ce? Pentru ca proforma se emite fara descarcare din gestiune, si astfel, produsele de pe acest document pot fi facturate de mai multe ori, cu sau fara descarcare pe gestiune in urma facturarii.

Ai găsit răspunsul căutat?