Din SmartBill poti trimite direct pe email documentele emise, catre clientii tai. Acceseaza meniul Configurare / Configurari program / Email.

Sunt disponibile doua modalitati de transmitere a emailurilor direct catre clientii tai:

1. Direct, prin serverul SmartBill: nu necesita configurari suplimentare.

Te asiguri ca NU este bifata optiunea “Vreau sa folosesc serverul meu de email”, personalizezi textul mesajului care insoteste emailurile tale si poti trimite documente direct clientilor tai.

2. Prin intermediul propriului tau server de email: necesita configurari suplimentare.

In functie de platforma pe care o utilizezi (gmail, yahoo, server propriu) difera si gradul de complexitate al setarilor pe care trebuie sa le efectuezi. Informatiile de baza, necesare pentru a configura optiunea de trimitere a emailurilor prin serverul propriu, sunt: adresa email, parola, server, port. Daca vrei sa folosesti propriul server de email la trimiterea facturilor, contacteaza-ne!

  • Recomandam sa folosesti serverul SmartBill pentru trimiterea de emailuri! Avantajele constau in rapiditate, flexibilitate si siguranta in emiterea email-urilor.
  • Prin folosirea serverului propriu de email, documentele sunt trimise pe email sub forma de atasament PDF. Din cauza documentelor PDF atasate, multe emailuri sunt catalogate automat ca SPAM, fiind suspecte ca email-uri de atac care contin atasamente ilicite.
Ai găsit răspunsul căutat?