Inainte de a incepe conectarea unei case de marcat la SmartBill Gestiune Cloud, te rugam sa ai pregatite urmatoarele informatii:

Producatorul si modelul casei de marcat

Identifica pe casa ta de marcat informatiile de mai jos si pastreaza-le la indemana, iti vor trebui mai tarziu.

Am incercat sa facem SmartBill compatibil cu cat mai multe modele. In aplicatie vei gasi modelele pe care le-am testat. De asemenea, am prevazut si o categorie “Altele” in cazul in care nu gasesti modelul exact.

Pentru mai multe informatii despre modelele compatibile, te rugam sa ne contactezi!

Tipul de driver pe care il ai instalat pentru casa ta de marcat

Pentru a putea crea legatura intra casa de marcat si calculatorul tau, ai nevoie de o aplicatie software (driver) specifica.

Aceasta este oferita de producatorul sau distribuitorul casei tale de marcat.

ID-urile cotelor de TVA

In casa de marcat fiecare cota de TVA are un identificator unic (ID). Pentru fiecare cota TVA pe care o folosesti noteaza-ti ce ID are configurat in casa de marcat. Vei avea nevoie de aceasta informatie in SmartBill. Chiar si daca firma ta este neplatitoare de TVA trebuie sa cunosti ID-ul aferent din casa ta de marcat. Distribuitorul casei tale de marcat iti poate oferi aceste informatii.

ID-urile metodelor de incasare

Fiecare vanzare pe bon fiscal poate fi incasata prin mai multe metode, in functie de modelul casei de marcat (numerar, card, tichete de masa, cupoane, credit, cec etc.) Fiecare dintre aceste metode de incasare are in casa de marcat un identificator unic (ID). Pentru a putea face legatura corecta intre SmartBill si casa de marcat vei avea nevoie de aceste informatii. Le poti obtine de la distribuitorul casei tale de marcat.

Ai găsit răspunsul căutat?