Poți personaliza documentele cu sigla, format, culori, etc diferite, pe serie, in functie de scopul in care o utilizezi pe fiecare in parte.

Exemplu: Daca ai activitați diferite pe aceeași firma, poti emite facturi pe serii diferite, si poti emite documente cu identitate specifica fiecareia dintre ele.

Mai intai, acceseaza meniul Configurare/ Serii documente, si de la butonul Optiuni, bifeaza casuta “Personalizeaza fiecare serie cu alta sigla”.

Activarea Siglei pe serii va duce la apariția, in Configurari , a unei noi sectiuni, numite Personalizare.

Meniul Personalizare

Acceseaza meniul Configurare/ Personalizare:

Mai intai, selecteaza din lista derulanta seria pe care doresti sa o personalizezi. Sunt disponibile in lista toate seriile active, si pe care ai drepturi alocate.

Apoi, poti selecta modelul seriei, formatul de tiparire, si poti importa imagine pentru sigla, fundal si/sau semnatura si stampila, pentru fiecare serie in parte!

Pentru sigla, fundal si stampila, incarca imaginea dorita urmand instructiunile din meniu.

In fereastra de incarcare a imaginii, sunt disponibile cateva optiuni: mareste/ micsoreaza imaginea, modifica transparenta, incarca imagine noua sau sterge imaginea:

Dupa ce ai „aranjat” imaginea, apasa butonul Aplica.

Dupa cum probabil stii deja, factura electronica este valabila conform legii fara semnatura si stampila.

Daca vrei ca in locul semnaturii si stampilei sa fie afisat textul “Factura este valabila fara semnatura si stampila, conform art. 319 alin. 29 din legea 227/2015”, atunci bifeaza optiunea “In locul stampilei si semnaturii afiseaza textul”:

Ai posibilitatea de a previzualiza documentul inainte de a salva noile modificari. In acest meniu, imaginea se actualizeaza imediat ce ai schimbat ceva in modul in care sunt afisate si plasate logo-ul, fundalul sau stampila. Noua configurație nu este retinuta pana nu se apasa butonul ”Salveaza”!

Preia configurari

Ai optiunea sa preiei configurarile de la o serie pentru care ai deja importata sigla/ fundal/ stampila, prin optiunea Preia configurari:

Poti alege, in meniul urmator, de la ce serie preiei configurarile:

Ai găsit răspunsul căutat?